Rólunk mondták

 
 

Több éves együttműködésünk során minden feladatot időben elláttak. Projektjeink bevezetésekor és a dolgozóink rendszeres oktatásakor, mindig nagy pontosságot, szakértelmet tapasztaltunk. Öröm velük dolgozni.

Németh Attila

Duvenbeck Immo Logisztikai Kft. – Ügyvezető Igazgató

Céljuk a munkahelyi balesetek megelőzése amelyetproblémamentesen és megbízhatóan teljesítenek. Felderítik majd megszüntetik a munkabaleseti veszélyt jelentő tényezőket. Ahogy a nevük is mutatja a cég morálját, valóban profi munkáról beszélhetünk.

Vakulya Vivien

Autoflex-Knott Kft. – Hr menedszer

A TAMA Hungary Kft folyamatosan fejleszti üzembiztonsági teljesítményét. Ebben a munkában sikeresen támaszkodunk a Profi Munkavédelem cégcsoport szakmai támogatására. Eddigi közös munkánkat hasznosnak és eredményesnek értékeljük

Győrfi Sándor

Tama Hungary Kft. – Ügyvezető Igazgató

Azért szeretünk a Profi-Munkavédelem cégcsoporttal dolgozni, mert minden kérdésünkre és kérésünkre gyorsan és szakmailag helytálló azonnali választ kapunk. A kapott és felhasznált információk és tanácsok alapján lehetséges a céget határozottan vezetni és üzembiztonsági szempontból nyugodtnak maradni.

Dávid Kocsis

Duvenbeck Logisztika Kft. – Cégvezető

Számunkra kiemelten fontos az üzembiztonság, mindig arra törekszünk, hogy az építkezéseinken a munkafolyamatok a legnagyobb rendben menjenek végbe. Ehhez professzionális szakmai segítséget nyújt és régóta megbízható partnerünk a „Profi-Munkavédelem ” cégcsoport csapata.

ifj. Nyúl Ferenc

Modern Home Hungary Kft. – Ügyvezető

Egy sikeres vállalkozás vezetéséhez elengedhetetlen a partnerek támogatása. Illetve ha már vállalkozunk, akkor azt tegyük minél kisebb rizikóval, törekedjünk a legjobbra. Számunkra nem is kérdés, hogy a Profi Munkavédelem cégcsoport a legjobbak közül is kiemelkedik.

Németh Attila

Duvenbeck Immo Logisztikai Kft. – Ügyvezető Igazgató