Talán az egyik legfontosabb szolgáltatásunk bemutatásához érkeztünk: MUNKAEGÉSZSÉGÜGY
 
Valljuk, hogy az egészség érték, melynek megőrzése, fejlesztése, helyreállítása nem csak az egyén, a munkahely, az egészségügyi szolgáltató érdeke, hanem össztársadalmi érdek!
 
A jelenleg hatályos törvény értelmében minden munkáltató üzemorvost köteles biztosítani valamennyi munkavállalója számára. Ugyanakkor kevés vállalkozás aknázza ki kommunikációjában ezt a kötelezettségét, mint egyfajta lehetőség a munkavállalók számára. Igen, jogszabályi előírásnak tesz eleget a vállalkozás azzal, hogy biztosít foglalkozás- egészségügyi szolgáltatást (üzemorvost) a munkavállalói számára, mindazonáltal az alkalmazottak részére is igen előnyös, hogy szükség esetén orvosi ellátást, tanácsot tud kérni a munkáltatóján keresztül az üzemorvostól. Ennek köszönhetően megelőzhetők, vagy időben felismerhetők az esetelges betegségek, melyek időben történő kezelésével szintén elkerülhető a jövedelemkiesés egy esetleges betegállományba kényszerülés miatt.
 
És ahogy mi látjuk: felismertük, hogy egy speciális területen, a munkaegészségügy területén- is szolgáltatunk, s ránk is a piac törvényei vonatkoznak. Szolgáltatóként csak valós igényeket lehet kielégíteni, s megítélésünk az ügyfeleink megelégedettségén múlik. Megítésélünk szerint a munkáltató érdeke, hogy munkavállalói a munkaidőben egészségesen, jó hatásfokkal dolgozzanak, a betegség miatti munkaidő kiesés mind kevesebb legyen. A munkavállaló érdeke, hogy legyen lehetősége egészségügyi problémáival munkahelyének megtartását nem veszélyeztetve orvosi ellátáshoz jutni. Az egészségügyi szolgáltató érdeke, hogy partnercégeik és munkavállalóik szolgáltatásukkal elégedettek legyenek és szolgáltatásukat továbbra is igénybe vegyék.
 
Kérdésed van? Keress minket bátran, segítünk!