??Tudtad? Ha a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatsz, vagy ha ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetsz, illetve a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén és kereskedelmi szálláshelyeken tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni. Ahogy a munkavédelem, úgy a tűzvédelem területén is vannak olyan előírások, melyeknek eleget kell tennie valamennyi cégnek.

Rendszeres tűzvédelmi oktatásban részesíteni a dolgozókat, biztosítani a működő tűzoltó készüléket, tűzvédelmi szabályzatot és tűzriadó tervet kell készíteni, melyek csak a legalapvetőbb feladatok. Ebben szeretnénk a segítségedre lenni, teljeskörű tűzvédelmi tanácsadással, mely segít felkészülni Neked és cégednek tűzvédelmi szempontból, alkalmazkodva a jogszabályokhoz, hogy ne érhessenek váratlan meglepetések.

Szolgáltatásaink magukba foglalnak mindent, ami ahhoz szükséges, hogy céged telephelye tűzvédelmileg korrekt és biztonságos legyen. A tanácsadás kereteiben elmondjuk, mikre érdemes odafigyelnie, mik azok a dolgok, melyek nem jól valósulnak meg, és együtt megtervezhetjük a problémák kiküszöbölését. Igény esetén megtartjuk a kötelező tűzvédelmi oktatást, de ha kell tűzriadó tervet is tudunk készíteni. Minden csak megbeszélés kérdése.

Tűzvédelmi tanácsadással kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! Tájékozódj honlapunkon, vagy keress minket elérhetőségeinken!